Coaching & Konsultointi

Olen kokenut kehittämisen ja kehittymisen asiantuntija. Kertyneen kokemukseni myötä työskentelen sujuvasti niin suurissa kuin pienissäkin organisaatioissa. Teen mielelläni yhteistyötä ihmisten kanssa, jotka ovat valmiita ottamaan käyttöön organisaationsa potentiaalin ja oman potentiaalinsa päästäkseen erinomaisiin tuloksiin työssään. Pystymme usein enempään kuin luulemmekaan, kun tunnistamme omat tärkeät  tavoitteemme, uskomme mahdollisuuksiimme saavuttaa ne ja löydämme innostavia keinoja kulkea tavoitteitamme kohti. 

Ota yhteyttä: pohdin mielelläni kanssasi ratkaisuja kysymyksiisi.

Saat keskustelumme aikana käsityksen siitä, missä omat tai organisaatiosi kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet voisivat olla ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmasta katsoen. Voi myös olla, että huomaat keskustellessamme sen, millaisia asioita voitkin tehdä ihan omin voimin.

Keskustelumme ei siis vielä velvoita sinua mihinkään, mutta saat halutessasi tarjouksen siitä, kuinka asiantuntija voisi olla apuna kysymyksissäsi.

Heli Pietilä
tel. +358 50 350 1860
email: heli.pietila(a)zoomin.fi

Coach, organisaatiokonsultti
Kauppatieteiden tohtori (johtaminen)
Yhteiskuntatieteiden maisteri (kehityspsykologia)
Sertifioitunut coaching-ammattilainen (ICF)

Osaamista

Yksilöt ja organisaatiot kehittyvät tuloksellisimmin tunnistamalla kehityskohteet, asettamalla tavoitteet, käärimällä hihat ja ryhtymällä töihin. Ihmeiden odottaminen osoittautuu vain harvoin hyväksi menetelmäksi. Silloin kun omat resurssit eivät riitä kaikkeen, on järkevää ja taloudellista käyttää ulkopuolista asiantuntija-apua.